Αλλαγές στα Πλάνα Κινητής για τις Μεσαίες ως Μεγάλες Επιχειρήσεις

Δημοσιεύτηκε στις: 31/07/2024

 Η Epic ανακοινώνει τα ακόλουθα, σύμφωνα με την υποχρέωσή της από τη σχετική νομοθεσία:

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2024, τα πλάνα κινητής όλων των επιχειρηματικών πελατών (Μεσαίες και Μεγάλες επιχειρήσεις) που διαθέτουν πλάνα κινητής τηλεφωνίας («Συνδρομητές») θα αναβαθμιστούν σταδιακά στα επιχειρηματικά πλάνα κινητής, χωρίς καμία αλλαγή στο μηνιαίο πάγιο ή την λήξη του συμβολαίου τους. Το μηνιαίο πάγιο των Συνδρομητών θα παραμείνει ως έχει μέχρις ότου προβούν σε αλλαγή του υφιστάμενου πλάνου τους ή τη λήξη της ελάχιστης περιόδου του πλάνου τους. Σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθούν με το εκάστοτε μηνιαίο πάγιο.

Πληροφορίες πλάνων:

 

Υφιστάμενο Πλάνο Νέο Πλάνο
5G Value (300’, 300 SMS, 1GB) 5G Business Value (300’, 300 SMS, 1GB)
5G Advanced (800’, 800 SMS, 8GB) 5G Business Advanced (800’, 800 SMS, 8GB)
5G Unlimited Max (Απεριόριστα λεπτά, SMS και όγκος δεδομένων) 5G Business Unlimited Max (Απεριόριστα λεπτά, SMS και όγκος δεδομένων)
5G Unlimited Max Plus (Απεριόριστα λεπτά, SMS και όγκος δεδομένων, 100’ προς επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς) 5G Business Unlimited Max Plus (Απεριόριστα λεπτά, SMS και όγκος δεδομένων, 100’ προς επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς)

 

Σημειώσεις:

 1.      Τυχόν επιπρόσθετες Υπηρεσίες Κινητής Τηλεφωνίας που είναι ενεργοποιημένες στη γραμμή του Συνδρομητή, θα παραμείνουν ενεργές, και κατ’ επέκταση θα ισχύουν και οι ανάλογες επιπρόσθετες χρεώσεις που δεν σχετίζονται με τα πιο πάνω.

2.      Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Συνδρομητής δεν αποδέχεται οποιαδήποτε από τις πιο πάνω τροποποιήσεις, δικαιούται να τερματίσει τη Συμφωνία, χωρίς οποιεσδήποτε κυρώσεις (με εξαίρεση τυχόν εναπομείνασες δόσεις για αγορά τερματικού εξοπλισμού, μηνιαίων παγίων ή επιπρόσθετων υπηρεσιών, εναπομείνασες δόσεις του τέλους εγκατάστασης, τέλη μη επιστροφής εξοπλισμού, ή/και άλλα οφειλόμενα ποσά, που σε περίπτωση τερματισμού, καθίστανται άμεσα πληρωτέα), εντός περιόδου τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία αλλαγής του πλάνου σας, με γραπτή ειδοποίηση προς την Epic στην οποία να αναφέρει ότι ο λόγος του τερματισμού είναι η μη αποδοχή των τροποποιήσεων.

3.      Για ολοκληρωμένους όρους και προϋποθέσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της epic www.epic.com.cy ή να καλέσετε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Business της Epic στο 131.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -