Η Epic εισάγει τις νέες αριθμοσειρές 8 και 12 ψηφίων για M2M υπηρεσίες

Δημοσιεύτηκε στις: 27/09/2024

Η Epic ανακοινώνει την πλήρη συμμόρφωσή της με την απόφαση του Επιτρόπου Επικοινωνιών για την εισαγωγή των νέων αριθμοσειρών 8 και 12 ψηφίων, που προορίζονται για υπηρεσίες M2M (υπηρεσίες eCall και εμπορικούς σκοπούς).  

Οι νέες αριθμοσειρές προσφέρουν περισσότερους από 40 δισεκατομμύρια αριθμούς κινητής τηλεφωνίας, ενισχύοντας τη δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ συσκευών. Αυτές οι καινοτόμες λύσεις, σε συνδυασμό με την ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας στους τομείς αυτοματοποίησης και ελέγχου, επιτρέπουν την απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση, παρέχοντας δυνατότητες όπως εισερχόμενες κλήσεις, αναμετάδοση δεδομένων και αποστολή/παραλαβή SMS. Οι αριθμοσειρές αυτές είναι συμβατές με το πρότυπο Ε.164 της International Telecommunication Union (ITU).  

Η Epic, αναπτύσσοντας το δίκτυο NBIoT, παρέχει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνδεσιμότητας για M2M λύσεις και IoT εφαρμογές. Το Narrowband IoT (NBIoT) επιτρέπει τη σύνδεση συσκευών χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, ακόμη και σε απομακρυσμένες περιοχές, και προσφέρει στις επιχειρήσεις και στους οικιακούς χρήστες τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τις συσκευές τους σε πραγματικό χρόνο, εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας την ανάγκη ανθρώπινης παρέμβασης.  

Επικοινωνήστε με την Epic για να μάθετε περισσότερα για τις νέες αυτές λύσεις και πώς μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας.

Αποδεχόμαστε
Ασφαλείς αγορές με

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

- στο σπίτι σου ή στο γραφείο -